Ευρεία γκάμα συστημάτων αλουμινίου και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές που καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη

Κουφώματα
Κρήτης

Με μακρόχρονη παρουσία και εμπειρία 26 ετών, εξειδίκευση και τεχνογνωσία δραστηριοποιούμαστε στον τομέα κατασκευής κουφωμάτων στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα (Κάσο).
Η βασική μας αρχή είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και προσιτές τιμές.
Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε υψηλών προδιαγραφών κουφώματα με αλουμίνιο, συνθετικά, PVC ή ξύλινα, πέργκολες και σίτες.
Μας εμπιστεύονται με την συνεργασία τους μεγάλες εταιρείες όπως METALOUMIN, EUROPA, ETEM, PROFILCO και στα συνθετικά SALAMANDER και είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες.
Παράλληλα η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση τεντών παντός τύπου (ηλεκτροκίνητες με αυτοματισμούς, αδιάβροχες, καποτίνες, υφάσματα με ποικιλία σχεδίων και ανθεκτικά στον ελληνικό ήλιο) αλλά και την ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.

Μάθετε περισσότερα

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;